#

IQNet_MSYS001_norsk.jpg

Kjøpsbetingelser

Våre kjøpsbetingelser

Hvis det er feil eller mangler ved delen du har kjøpt må du ta kontakt med oss snarest så skal vi finne en løsning. Se vedlagte RETURSKJEMA.

RETURER
Reklamasjon må skje innen 30 dager. For enkeltdeler med verdi over kr 6.000 netto gjelder 90 dagers bytterett. Vi leverer tilsvarende del dersom det er mulig. Hvis ikke krediteres og utbetales beløpet. Ved retur av feilbestilte deler må kunde dekke frakt og event. andre omkostninger. Ved reklamasjoner må kjøper selv bekoste montering og demontering.
All retur skal godkjennes av selger og sendes på billigste måte, oppkravpakker hentes ikke ut.

REKLAMASJONER
Reklamasjoner på skade påført under transport må rettes til transportør.

BYTTERETT
Det må ikke åpnes eller demonteres noe på solgte deler, da bortfaller enhver form for bytterett. Garanti på motor/gir gjelder kun når autorisert verksted har byttet ny registerreim, olje og filter. Kvittering må framvises. Elektroniske deler byttes ikke. Dvs el-modul, relé, brytere, m.m.

ELEKTRONISKE KOMPONENTER
Kunden plikter selv å undersøke med merkeverksted framgangsmåte for skifte av elektroniske komponenter. Slike deler må i de fleste tilfeller omprogrammeres av merkeverksted. Det er ingen bytterett av elektriske komponenter som vi har testet før salg.

GARANTI
Garanti omfatter ikke pakninger, slanger, clutch, vannpumpe og andre lignende slitedeler. Heller ikke skade på motor/gir forårsaket av at noen av disse delene har blitt defekt